5 månader!

image15
Oj oj, vad tiden går! Igår fyllde jag 5 månader! Var hemma och tog det lugnt. Åt lite palsternacka och tog en promenad i det sköna vädret.

Veckans meny.

185503-14
Palsternacka!

Min farbror Micke...

185503-13har kommit hem!
Jag träffade honom när jag kom hem från BB (se bild) sedan åkte han till Australien. Men nu är han här uppe i Dalarna hos faster Marita. Iaf till på lördag då han drar vidare till Norge där han fått jobb.
Har varit mycket denna vecka.
Förkylningen är mycket bättre nu. Igår sov jag mest hela dagen och natten, tror det gjorde susen.
I måndags var jag och mamma på stan och gick sen åkte vi hem till mormor och hälsade på.
Tisdagen hade vi tvättdag sen kom farmor förbi och busade med mig och sen vidare till faster Marita.
Onsdagen spenderade jag och mamma hos moster Tina tills vi skulle åka på scrapbooking kurs igen, det var tråkigt denna gång. Var bara roligt när mamma var uppe och gick med mig.
Torsdagen kom farfar och Marianne och hälsade på mig sen åkte vi till Sågmyra med Faster Marita, Farbror Micke och min kusin Josefin. Vi skulle kika på en nyöppnad klädbutik. De andra blev lite besviken på butiken och hittade ingenting, jag köpte mig en röd body.
(Pappa har förbjudit inköp av rosa kläder åt mig, han tycker jag kan ha andra färger också.)

Tala inför publik? Inga problem!

185503-12
Igår fick jag följa med mamma på en kurs hon börjat på. Jag sov när vi kom dit, snarkade tydligen väldigt högt, men man är ju förkyld så då blir det så. När jag vaknade tog mamma upp mig i knät. Där satt flera "tanter" och lyssnade på en tant som stod upp och pratade. Såg att hon fick all uppmärksamhet så jag bestämde mig för att prova. Ställer mig upp i mammas knä och sträcker ut armarna rakt ut åt sidorna, för lite extra effekt, sen pratar jag, högt. FUNGERAR!! Fick genast allas uppmärksamhet!! Så jag bestämde mig för att prata lika länge som den där "tanten" pratade. Mamma försökte vända mig från alla, ett dåligt försök att få tyst på mig, men jag vred på huvudet så mycket jag kunde och fortsatte tala. Var riktigt kul!
Är fortfarande sjuk. I morse hostade jag tills jag spydde upp en massa slem. Jobbigt! Fortsätter med näsdropparna och passar på att sova lite extra nu på dagen.