Underbart väder!!

Vi är ute nästan hela dagarna nu. Så varmt och skönt. Vi äter, leker, busar med katterna, krattar...
Har sett att alla verkar cykla, såg så kul ut så jag berättade för mamma att jag också ville ha en cykel. Så fort vi såg en cykel så pekade jag på den och sade -Noomi, cykel! Så äntligen i fredags åkte vi till en affär och jag fick en CYKEL! Lite svårt att nå ner till tramporna så mamma och pappa får hjälpa mig lite än så länge. Men KUL är det!! Vi har också varit och hälsat på hos Björn, Malin, Felix och lille Texas, som har köpt hus.

image107



Felix fick en puss av mig..

image115

Mössa -ett måste!

Hittar man inte mössan på morgonen så får man ta det som finns till hands. Denna väska är helt underbar som mössa tycker jag. Jag passar ju så bra i rosa! När mamma och jag skulle åka till affären så fick hon verkligen kämpa för att övertyga mig om att min bruna mössa verkligen passade bättre till dagens outfit.


image105

image106

Vaccination, vägning och mätning.

Idag var jag  till bvc och fick spruta. INTE roligt! Men så fick jag inte sova klart min middagslur innan heller. Jag grät nästan hela tiden men att leka i väntrummet var kul.
Jag och pappa åkte rutschkana.
Vägdes och mättes också.

Vikt: 11,44kg och längd: 85cm.

Efteråt åkte vi och handlade. Jag fick välja vilken leksak som helst. Valde till sist denna boll. Är MYCKET nöjd med den!

image104

Lika som bär?

Mamma tycker att jag ser ut som faster Ida på detta kort, vad tycker ni?

image103