Vad har mer hänt?

Farmor klippte mitt hår igår. Premiär! Jag ville ju vara fin när jag skulle till fotografen. Hon jämnade till mitt avskavda och långa i nacken.

 Farbror Micke kom från Norge och hälsade på. Han hade fått vårkänslor och måste hämta sin motorcykel. Jag satt lite på den. När jag blir äldre får jag kanske som mina kusiner, Josefin och Amanda, åka lite med farbror Micke.

Enok ,vår lilla olycks katt, kom hem med djupa skärsår bakom varje framben samt några små på magen. Honom åkte vi till veterinären med. De sövde honom, sydde ihop såren och sedan fick han en rolig tratt på huvudet. Det var jag som tyckte den var rolig, Enok tyckte däremot att den var allt annat än rolig.

I fredags var jag och mamma på tjej-träff hos Helena(ej med på bild). Det var roligt! Min kompis Johanna var också där med sin mamma Kristina. Johanna spexade lite och stoppade ner sin ena fot i ost skålen och sparkade ner den i golvet så den gick sönder. Hon kan festa den där tjejen, vi får nog roligt ihop när vi blir äldre!

Idag...

image30
...har jag varit fotomodell! Mamma och pappa tog mig till en fotograf som tog massa med kort på mig. Hon var rolig! Många ombyten blev det, både klänning, jeans och naken och jag fick sitta i en balja, på en gammal resväska,sitta i en liten stol,ligga på en fäll mm. Man blir så trött av att vara modell men det kan ju vara roligt ibland. Vi ska tillbaka nästa vecka och välja ut de bilder vi vill ha. Spännande att se resultatet!

Nytt besök på bvc.

image29
Nu väger jag 8920g och är 71,5cm lång!

Min pappa är bäst!

image26
Men ibland kan det bli lite för många pussar! Då säger jag stopp!

Har nu äntligen..

image20
.. varit till Insjön och hälsat på moster Mia och Tommy och kusinerna Madde, Amanda och Emma.
Jag och mamma åkte upp i torsdags. Det var roligt!

Grattis till mig!

image19
6 månader idag!!

Man upptäcker något nytt hela tiden..

185503-18
just nu tränar jag mycket med min tunga. Den är också riktigt god att tugga på.

Morot är mums!

image17

Stor tjej!

image16
Jag och mamma var in till BVC för att väga och mäta mig den 27/3.
Jag väger nu 8500g och är 70cm lång. Fick en spruta i benet också men eftersom jag nu är en så stor tjej så grät jag inte ens. Kände inte av den alls utan mådde som vanligt dagarna efter. Skönt!